• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

3 x leuke blotevoetenpaden in de regio Rotterdam

14 juli 2024
Met de blote voetjes lekker door het zand, water en modder struinen; kids love it! Bij deze 3 leuke blotevoetenpaden in de regio Rotterdam kunnen ze naar hartelust hun gang gaan!
Hier kunnen kinderen lekker struinen, stampen en waden

Klokshuys

Ga lekker moddervoeten halen op het blotevoetenpad bij pannekoekenrestaurant Klokshuys in Brielle! Maak een avontuurlijke tocht door modder, water, grind en zand via een hele leuke route. Bruggetjes, klimtoestellen, zandpaden, waterstroompjes en kruip-door-sluip-door routes, je komt het allemaal tegen tijdens de tocht. Trek gekregen na het banjeren? In het erbij gelegen restaurant tussen de appel- en perenbomen smul je van een heerlijke pannenkoek.
     

Hennepgaarde

Ook in Speelpolder Hennepgaarde in Zevenhuizen kunnen de voetjes de modder in op het blotevoetenpad. Daarnaast is hier nog veel meer te doen! Ravotten in de speelpolder, bloemen en kruiden plukken in de pluktuin, appels oogsten uit de boomgaard, picknicken... een heerlijk dagje in de natuur!

Molenwaard

Naast heel veel andere leuke activiteiten, attracties en parkshows kun je bij Avonturenboerderij Molenwaard ook struinen op een blotevoetenpad. Goed voor een leuk én leerzaam dagje uit, waarbij je ontdekt hoe het er op de boerderij aan toe gaat.

Veel struinpret!